ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Fazladan Para Aldı alikaraca  [10 Haziran 2008, 09:50]
9.uncu Mot. Piy. Tug. Komutanlığı'nda Sarıkamış'ta askerim. Adıma Nevşehir şubesinden 04.06.2008 tarihinde gönderilen ve adrese teslim olarak belirtilen paketim için, 06.06.2008'de Sarıkamış şubesinde aradığımda paketin adrese teslim olmadığı, adrese teslim için ekstra bir para ödemem gerektiği belirtilmiştir.

Benden 5 YTL fazladan para talep edilmiştir. Paketim geldiğinde dekontta adrese teslim olarak yazmakta ve 5 YTL daha vermem gerektiği paketin tarafıma teslim edilemeyeceği belirtilmekte olduğundan benden 5 YTL alınmıştır.

Arkadaşlarıma konuyu anlattığımda kendilerinin diğer firmalarla çalıştıklarını ve asker oldukları için %50 ye varan indirimle kargolarının adrese teslim olarak geldiğini ve böyle bir şeyle karşılaşmadıklarını belirtmişlerdir.

Anlaşılıyor ki diğer firmalar askerlere elinden gelen yardımı yapıyor. Ama sizin Sarıkamış şubesi askeri daha fazla nasıl mağdur ederiz prensibiyle çalışmaktadır.^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
10.06.2008

Merhaba,

İletilen konuya istinaden gerekli inceleme sağlanmış olup, yapılan incelemede 04.06.2008 tarihinde KK 731694 nollu fatura ile sevki gerçekleşen kargonunun faturalandırılmasında şubemiz tarafından yapılan kontrollerde herhangi bir hatanın söz konusu olmadığının tespiti sağlanmıştır.

Yaşanılan sıkıntı adına üzgün oduğumuzu bilmenizi ister, Sn. Ali KARACA'nın konuyu bizlerle paylaşmış olmasına teşekkürlerimizi iletiriz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,