ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Zamanında Teslimat Yapmıyor! erdincy  [05 Haziran 2008, 09:00]
İstanbul'dan adıma 2.06.2008 tarihinde kargo gönderiliyor. Kargo 3.06.2008 tarihinde Adana Toros şubesine ulaşıyor. Aras Kargo sms ile kargomun varış şubesinde olduğunu ve mesai saatleri içerisinde bana ulaştırılacağını söylüyor.

Tüm gün boyunca kargomu bekliyorum ama kargo ulaştırılmıyor! Ertesi gün 12'ye kadar bekliyorum, kargo yine elime ulaştırılmıyor. Toros şubesini aradığımda durumu izah ediyorum.

Karşımdaki bayan saygısız bir tavırla, “evet sizin adınıza bir kargo vardı, dün bahsi geçmişti, ulaştırmamışlar” diyor ve görevliyi arayarak ne zaman ulaştırılacağını soruyor. Görevliden “şuan oraya yakın değiliz ancak öğleden sonra ulaştırabiliriz” cevabı geliyor.

saat en geç 13:00'a kadar ulaştırılmasını istediğimi, dün teslim etmeleri gerekirken şuan beni mağdur bıraktıklarını söylediğim halde “bir şekilde arkadaşlar ancak öğleden sonra ulaştırabilirler, yapabileceğimiz bir şey yok” şeklinde cevap alıyorum ve telefonu kapatıyorum.

Bu sorun kargo firmasından kaynaklanmakta. Ulaşması gereken günde kargom elime ulaşmıyor. O gün boyunca beklemek zorunda kalıyorum. Ertesi gün kargoma öncelik tanınmıyor. Hatalarını telafi etmeye çalışmadıkları gibi saygısız bir tavırla karşılaşıyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
05.06.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Erdinç Bey ile görüşülerek gerekli bilgi paylaşımında bulubulmuştur. PL 171970 fatura numarası ile gönderimi gerçekleşen kargonun teslimatı dün yapılmış olup, söz konusu kargonun teslimatında sıkıntı yaşatan birim personelimize gerekli uyarılar yapılmıştır. Yaşatmış olduğumuz sıkıntı sebebi ile son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi ister, sizin nezdinizde Sn. Erdinç YUMUŞAK'a özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.