ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Sünnet Kıyafetini Zamanında Ulaştıramadı husgun79  [05 Haziran 2008, 09:00]
Aras Kargo aracılığı ile yurt dışına sünnet kıyafeti gönderdim. Kıyafeti almadan önce malın ulaşması gerektiği tarihi kargo şirketine bildirdim. “Onlar daha erken ulaşacak, hiç tereddüt etmeden malı verin” dediler.

Bunun üzerine malı aldım, kargo ücretini verip teslim ettim. Bir kaç gün sonra malı teslim alacak kişiyi gümrükten aramışlar. Malın faturasını ve üzerindeki gönderim numarasını istediler.

Ben de bunları kargoya sordum. Onlar da bana Türkiye'de her yerin numarasını bulabileceğim numarayı vereceğim, siz de bunu arayıp, öğrenip gümrüğe bildirin dediler.

Kargoculuk anlayışı sadece malı ve parayı alıp gerisini boş vermek mi? Bu arada tekrar Almanya'dan yeni kıyafet temin ettik. Şimdi sünnet kıyafetine verdiğim paraya mı, yoksa kargo ücretine mi yanayım. ^

Yaptığım takipler sonucunda mal bana geri dönüyor. Aras Kargo'dan kargo ücretimi bana geri ödemesini talep ediyorum. Böyle kargoculuk anlayışı olmaz.^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
05.06.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Hüsne Hanım ile görüşülerek gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. MM 405361 fatura numarası ile gönderimi gerçekleşmiş olan kargo Gümrük tarafından incelemeye alınmıştır. Taşıyıcı firmaların gümrük incelemelerine müdahalesinin söz konusu olmaması sebebi ile ilgili kargo gecikmeli olarak dağıtıma çıkarılmıştır. Dağıtıma çıkarılan kargo alıcı müşterimiz tarafından kabul edilmemesi sebebi ile iadesi gerçekleşmiştir.

Yaşanılan sıkıntı sebebi ile son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.