307743 |

| ARAS KARGO Lütfen Cevaplamasın!
ÖzenerOrkun
[04 Haziran 2008, 09:00]
Yurtdışındayken, peşine düştüğüm kargo için, nerden baksanız yaklaşık 2 ya da 3 misli telefon parası ödedim. Kargo İstanbul Ankara arasında, 4 günde teslim edilemedi. Yeniden İstanbul’a göndermelerini rica ettik. Cumartesi çıkmış olsa bile Pazartesi ülkeye döndüğümde, kargo yine meydanda yoktu .Hadi bunu da geçtik.
2 sayfa şikayet mektubunu,Aras Kargo müşteri hizmetlerine gönderdik.İlgilendiler, herkese yolladıklarından bir özür maili bana da yolladılar. Buraya kadar da sineye çektik. Salı günü (27. 05.2008) aradılar.Kargonuz geldi dediler. İşyerimdeki yoğunluk nedeniyle, çıkamayacağımı söyledim. Getirirlerse memnun olacağımı ilettim. Kargo geldi.
Gelen görevlinin üzerine hiç vazife olmamasına rağmen, iş arkadaşlarımla aramızdaki Aras Kargo sohbetine dahil oldu.“Bir müşteri bize bir şey kaybettirmez” deyince sinirlerim bozuldu.
Bu mudur sizin müşteri hizmetleri anlayışınız? Bu yaşıma geldim, ben böyle bir şey görmedim. Hem kargoyla ilgili problem yaşa, hem hizmet alama hem hizmetin peşinden koşmak için hizmete ödediğinden fazla para öde,sonrada firma çalışanı sana karşı anlamsız anlamsız konuşsun.
Lütfen bu şikayeti mi araştırmayın, cevaplamayın. Artık daha fazla klasik yazılmış bir özür maili görmek istemiyorum. Burası üzerinden de cevaplamayın. Ben sadece bu sitede bir şey okuyanlar bilsinler diye yazıyorum.& |