ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'nun Kaybettiği Manevi Değeri Yüksek Olan Fotoğraflar! gencturk5353  [02 Haziran 2008, 09:00]
13.05.2008 tarihinde İstanbul Bağcılar Sancak şubesinden Rize'ye göndermeye çalıştığım fotoğraflar halen yerine ulaşmadığı gibi gerek şube ve gerekse genel müdürlük ile defalarca kez yapmış olduğum telefon görüşmelerine rağmen halen tarafıma olumlu veya olumsuz bir cevap verilmedi. Sonucunu ben de merak ediyorum.

İnternette okuduğum şikayetlere bakılırsa fazla ümidim olmadığını düşünüyorum. Göndermeye çalıştığım manevi değeri yüksek olan fotoğraflarıma tekrar ulaşma şansım olmadığından Aras Kargo şirketinin bana ne cevap vereceğini çok merak ediyorum.

En geç 15 gün içerisinde bana dönüleceği söylenmişti. 18 gün oldu hala bir haber yok. Acaba bu yazılan şikayetleri şirket yetkilileri okuyor mudur, çok merak ediyorum. %

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
02.06.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Sn. Meryem BAYNAZOĞLU ile irtibata geçilmiş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. OO 561989 fatura numarası ile gönderimi gerçekleşen kargonun araştırması yapılmış olup, şu ana kadar yapılan araştırmalarımızda olumlu yanıt elde edilememiştir. Söz konusu kargonun içeriği dosyadır, buna istinaden evrak kaybı ve hasarı durumunda tazmini yönünde herhangi bir süreç başlatılamayacağını bilmenizi ister, kargonun akıbeti ile ilgili olumlu yanıt verilememesinden dolayı son derece üzgün olduğumuzu ve gelişmeler doğrultusunda irtibat halinde olacağımızı bildiririz.

Sizin nezdinizde Sn. Recep Ali BAYNAZOĞLU'na özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.