ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Tarafından Unutulan Gönderi! Lafoli  [02 Haziran 2008, 09:00]
28.05.2008 tarihi itibariyle İzmir Çeşme Aras Kargo şubesine İhsan Saper tarafından teslim edilen 1 adet dosya 29.05.2008 tarihi itibariyle elime ulaşmamıştır. İstanbul Bağcılar Sancak şubenizi arayarak kargomun gelip gelmediği hakkında bilgi almak istedim. Fakat bana verilen yanıt Selda Saper adına bir kargo yok dediler.

Asıl kargo Ersan Saper adına gelecekti fakat sürekli olarak dışarıda olduğum için teslimatta sorun olmasın diye eşimin adına gönderilmesini istedim. Ben de bunun üzenine İzmir Çeşme kargo şubenizi aradım. Bana kargoyu unuttuklarını söylediler. Böyle bir şey nasıl olabiliyor Aras Kargo gibi bir firmada?

Yarın göndereceğiz dediler ben de tamam dedim. Tarih 30.05.2008 oldu kargo halen teslim edilmedi. Ben de bunun üzerine İstanbul Bağcılar Sancak şubesini aradım. Kargomun geldiğini gün içerisinde teslim edileceğini söylediler. Ben her iki şubenizi arayarak gelecek dosyanın ne kadar önemli olduğunu anlattım. Şu anda saat gece 23.00i hala kargom teslim edilmedi.

Bu nasıl bir sorumsuzluktur? En azından bana telefon açsınlar, bir problem oldu kargonuzu teslim edemedik desinler, ben kendim gidip alayım. Sancak şubeniz evime bir sokak ötede. Aras Kargo sizi kınıyorum, aldığınız paranın hakkını vermiyorsunuz.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
02.06.2008

Merhaba,

Sn. Ersan SAPER'in iletmiş olduğu konuya istinaden birimlerimiz ile irtibata geçilerek gerekli inceleme sağlanmıştır. KK 149601 fatura numarası ile gönderimi gerçekleşmiş olna kargonun teslimatı gecikmeli olarak sağlanmıştır. Yaşanılan sıkıntı sebebi ile son derece üzgün olduğumuzu ve bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli aksiyonların alınmış olduğunu bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.