ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Ürünüme El Koydu revoque  [02 Haziran 2008, 09:00]
Aras Kargo Avcılar şubesinden,Gittigidiyor.com'dan sattığım bir ürünü, alıcı ödemeli yolladım. Alıcı ürünü teslim almamış.Hiçbir şekilde, alıcıya ulaşamıyoruz. Neyse satışı iptal ettik.Aras Kargo'ya ürün geri gelmiş.Fakat kargo ücretini ödemeden, ürünü teslim alamayacağımı, sonuçta bir iş görüldüğünü ve bunun ücrete tabi olduğu söyleniyor.

Ben ise madem böyle bir uygulama var.Neden kargoyu gönderirken, bana böyle bir bilgi verilmediğini ve neden fatura üzerinde, böyle bir ibare olmadığını söylüyorum.Beni bu şekilde sorumlu tutamazsınız diyorum ama ürünümü geri alamıyorum.

Madem böyle bir durum söz konusu, ya alıcı ödemeli kargo yollamayın ya da insanlara bu konuda oluşabilecek problemleri ve yükümlülüklerini söyleyin, hatta imzalatın. Şu anda bence Aras Kargo haksız olduğu halde, kendi uygulamasındaki hatası yüzünden, ürünüme el koymuş durumdadır.&

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
02.06.2008

Merhaba,

Sn. Çağdaş Devrim KOYUNCU'nun iletmiş olduğu konuya istinaden birimlerimiz ile irtibata geçilerek gerekli inceleme sağlanmıştır. OO 857989 irsaliyeli fatura ile gönderimi gerçekleşmiş olan kargo alıcısı tarafından kabul edilmemesi sebebi ile iade edilmiş olup, şu an şubemizde beklemektedir. Söz konusu kargonun teslimatının sağlanabilmesi için ödemenin yapılması gerektiğini bilmenizi isteriz. Çağdaş Bey'e iletmiş olduğu irtibat numaralarından ulaşılamamış olup, kendisi ile mail yolu ile irtibata geçilmiştir. Söz konusu kargonun ödemesi alındıktan sonra teslimatının sağlanacağını bilmenizi isteriz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,