ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Şubesindeki Vurdumduymazlık! antalyalits  [30 Mayıs 2008, 09:00]
28 Mayıs 2008 günü sabah saatlerinde adres karmaşası sonucu bana ulaşması gereken kargo ulaşamadı. Bunun üzerinde müşteri hizmetlerini aradım. Gerekli bilgiyi oldukça kibar bir dille bana ilettiler. Böylesine ilgilenmeleri beni gerçekten mutlu etti. Ancak asıl olaylar bundan sonra gerçekleşti.

Öğlen gönderilecek kargo 5 gibi gönderilecek oldu. Daha sonra 7 dendi ve son olarak saat 8'de aradığımda arabanın lastiğinin patladığını bana ilettiler. Ancak unuttukları bir şey vardı ben tüm konuşmalarını duyuyordum ve konuşmada aynen şu cümleler geçti. "Of şu paketi unuttuk ya bela oldu başımıza ne diyelim şimdi biz şuna".

Ben bunları duydum ve bana ilettikleri arabanın lastiğinin patladığı oldu. Aras Kargo merkezindeki yetkililer ne kadar ilgili, güler yüzlüyse; şubedekiler o kadar kırıcı, müşteriye saygısız. Umarım Aras Kargo yetkilileri bu konuyla ilgilenirler. Aras Kargo Denizli Çınar şubesi, ilgili kargo numarası 148818. %

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
30.05.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Ahmet Bey'e iletmiş olduğu numaralardan ulaşılamamıştır. AT 080898 fatura numarası ile gönderimi gerçekleşmiş olan kargonun teslimatı sağlanmış olup, teslimatta sıkıntı yaşatan birimimize gereken uyarılar verilmiştir. Yaşanılan sıkıntı sebebi ile sizin nezdinizde Sn. Ahmet GÖZÜTOK'a özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.