ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Hasarlı Ürünü Firmaya Ulaştırmadı MESUTT505  [26 Mayıs 2008, 09:00]
Pratikev firmasından 200805089335 sipariş koduyla Rodrigez rcc550sb klasik gitar geldi. Ancak ürün hasarlı olduğu için almadım. Aras Kargo kuryesine iade ettim. Ürün firmaya ulaştığı halde ürünün ulaştığı haberinden başka herhangi bir bilgi veya açıklayıcı bir not tarafıma ulaşmadı.
Daha sonra defalarca firmayı aradım. Her defasında Aras Kargo'dan kendilerine tutanağın gelmediğini söylediler. Bunun üzerine Aras Kargo müşteri hizmetleriyle görüştüm. Onlar da her defasında firmayla görüştüklerini, sorunu çözeceklerini söylediler.

Bir hafta geçmesine rağmen ne Aras Kargo ne de satıcı firma soruna bir çözüm buldu. Sorumluluğu birbirlerinin üzerine atarak, sorunu çözmek yerine oyalama yoluna gidiyorlar. Aras Kargo gibi büyük bir firmanın küçük hesaplarla oyalama yoluna gitmesi beni hem şaşırttı hem de üzdü. ^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
26.05.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Mesut Bey ile görüşülerek gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. OO 993414 fatura numarası ile gönderimi gerçekleşen kargo 13.05.2008 tarihinde tarihinde firmaya geri iade edilmiş olup, tekrar tarafımıza verilmiş bir ürün bulunmamaktadır. Yaşanılan sıkıntı sebebi ile son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi ister, sizin nezdinizde Sn. Mesut TOPAL'a özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.