ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Şubesinin Müthiş İlgisi! bysevimli  [24 Mayıs 2008, 09:00]
22 Mayıs günü Mersin Gülnar ilçesinden otobüsle Silifke'ye gönderdiğim kargo Silifke Aras tarafından alınamadı. Tamam olabilir otobüs kaçırılmış olabilir. Sonra mersin garaj şubesini aradım ve otogarda şu plakalı otobüs şu marka paketim var dedim. Otobüs 5'ten itibaren otogarda. Orada bekliyor ve ben de bir kurye istedim oradan paketim alınsın diye.

Yarım saat aradan geçiyor nasıl gar şubesiyse sonra 17.45'e doğru otobüs yok deniyor. Ben 5'te haber vermişim; nasıl bir kuryecilikse, en yakın şubeyse artık. Sonra otobüsçüyü aradım, oraya geldi yine. Bu kez kargodan bir sürü fırça yedim. Ne hakları varsa müşteriye ses yükseltmeye? Ben kuryemi bir daha gönderemem vs.

Sonra zar zor ikna ettik. Bu kez de gitmiş yine bu kez otobüsçü gelmemiş ama öncesinde tam 45 dakika, bir saate yakın bir süreç var. Ve otobüs yok demiş kurye de işin ilginci. Ki otobüs hep oradaydı, sadece otobüsçü yoktu piyasada. kadın sesini yükselti ben kuryemi göndermem bir daha dedi, kesti attı.

Bu sabah saat 8.30 sularında gar şubesini yine aradım. Merhabalar dedim kargom vardı otobüs 9.30'a kadar orada, bir kuryeyle paketimi alabilir misiniz dedim. Küçük bir şey de değil, değerli bir şey, bilgisayar. Ve kadın bana ne dese beğenirsiniz? Size kurye falan gönderemem.

Bugün Cuma, işim gücüm var, tahsilat günüm. Hanımefendi dün ilgilenmediniz, vurdumduymaz bir şekilde koskoca otobüsü nasıl görmedilerse bugün şimdi alıverin diyorum. Yok mu kuryeniz dedim. Yok, size yok dedi. Kuryeniz ne işe yarıyor dedim. Ters cevaplar verdi. Şikâyette bulunurum dedim. Nereye şikayet edersen et dedi, yüzüme kapattı.

Eğer benim yıllardır güvendiğim kullandığım Aras'ın gerçek yüzü buysa, müşteriye ilgisi alakası buysa istemem artık böyle kargoyu. Eğer tüm Aras'lar böyleyse sözüm yok. Sadece gar şubesiyse uyarın. %

Arkadaşına Gönder

24.05.2008 bysevimli Aras kargonun ilgisine teşekkür ederim.

Aras Kargo
24.05.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Bekir Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında buluunlmuştur. İletişimde sıkıntı yaşatan personelimize ciddi anlamda uyarı verilmiş olup, bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli aksiyonlarımız alınmıştır. Yaşanılan sıkıntı adına sizin nezdinizde Sn. Bekir SARITAŞ'a özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.