ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Adrese Teslim Etmeyeceği Kargo İçin Niye Ücret Farkı Alıyor? zkn  [29 Ocak 2008, 09:00]
Adrese teslim gelen bir kargoyu getirmiyorlar. Getirmedikleri gibi kargonun üzerinde yazan telefonu arayıp haber de vermiyorlar. Gittim, kargomun olması lazım dedim. Buldular ve verdiler. “Bu kargo adrese teslim, neden getirmiyorsunuz” dedim.

Verdiğim adrese getirmiyorlarmış. Askeri lojman olduğu için lojmanlar bölgesine araçla girişe izin vermiyorlar. Bu yüzden de getirmiyormuş. Ama adrese teslim farkını parayı alırken alıyorlar. Fatura numarasını da vereyim ki gerçekçiliği iyice belli olsun. Seri-be:008815

Şubeye neden getirmediniz diye soruyorum. "Herkes biliyor, gelip buradan alıyor. " gibi şirket anlayışına yakışmayan sözler sarf ediyorlar. Sonra bir de garip garip insana bakıyorlar, “neden bunları soruyorsun” der gibi davranıyorlar.

El arabasına koyup paketleri evimize getiren başka firmalar da var. İsmini vermek istemiyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
29.01.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Tatvan şubemiz ile görüşülmüş olup, ilgili kargonun teslimatında sıkıntı yaşatan personelimize gerekli uyarılarda bulunmuştur. Bahse konu olan kargonun var olan askeri kısaltmalar, alıcının eğitimde veya görevde olması, kargonun nizamiyede bulunan askeri personel tarafından teslim alınmaması gibi gerekçelerle teslimatında sıkıntı yaşanmış bulunmaktadır. Yaşanılan sıkıntı adına Sn. Özkan Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletir, aynı tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli aksiyonların alındığını bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş