ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'nun Taşıma Ücreti Muadillerinden Fazlaydı savunmacı  [26 Ocak 2008, 09:00]
Gittigidiyor.com sitesinden, 1 desi bile tutmayan, dosya olarak İstanbul'dan Konya'ya gelen bir ürüne 8.32 YTL. kargo ücreti ödedim. Aras Kargo Konya/Aykent şubesi fatura no:513974, seri:m sıra no:a0742463 tür.

Gittigidiyor.com sitesinde Aras Kargo ile gönderilerin %10 indirimli olduğu belirtilmiştir. Bir başka kargonun web sitesinden bana gelen kargoyu hesapladığımda kdv dahil 6.53 YTL. Diğer bir firmanın web sitesinde ise 5,50+kdv. Civarındadır.

Benim bulunmadığım bir zamanda işyerime getirilen kargonun faturasında da açıklayıcı bilgiler yok. Faturada taşıma ücreti 7,05 YTL. Kav 1.27 YTL. Toplam:8.32 YTL. Olarak fatura edilmiş.

Diğer açıklayıcı bilgiler, adresten alım, adrese teslim, telefon ihbar, sigorta ücreti gibi detaylar yok. Zannedersem faturaya sigorta ücreti de ilave edilmiş. Sizden kim sigorta istedi? Zaten gelen 3 kuruşluk ürün. Her şeye rağmen %10 indirimi uygulamanız lazımdı. Müşteriden 1-2 YTL. fazla alınca kâr mı edeceğinizi zannediyorsunuz?^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
26.01.2008

Merhaba,

AO 742463 irsaliyeli numara ile Sultan şubemizden Anadolu şubemize sevki gerçekleşen kargonun fatura bilgileri incelenmiş olup, fatura bilgilerinin doğru olduğu tespit edilmiştir. İlgili kargonun teslimatı gerçekleşmiş olup, yaşanılan sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sn. Cemil YİĞİT'e konuyu bizlerle paylaşmış olmasına teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş