ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Sayesinde Önemli Evrağımız Teslim Alınamadı erdemgenc  [26 Ocak 2008, 09:00]
Çok önemli bir evrağımızın alınması için saat 16:00'da Aras Kargo Kurtuluş Şubesi'nden yetkiliye m3 organizasyon olarak bilgi verdik. Ancak 18:40'ta aradığımızda kendisi, alınan notun kaybolduğunu, dosya toplayan kişinin şubeyi çıktıktan sonra geri aramaması gerekçesiyle, bugün alınamayacağını, ancak yarın alınabileceğini bildirdi.

Kendisine evrağın çok önemli olduğunu ve bugün alınması gerektiğini söylediğimde, yapacak bir şey olmadığını belirtti. Kendisine şikayet edeceğimi bildirdiğimde umursamaz bir tavırla "tamam" demekle yetindi. Şubenin ve ilgili kişinin uyarılıp hatanın tekrarlanmaması için bilgi verilmesini talep ediyorum. *~*

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
26.01.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Sn. Erdem Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Aynı hatanın tekrarlanmaması adına birimlerimizde gerkli aksiyonların alındığını ve uyarı verildiğini bilmenizi isteriz. sn. Erdem GENÇ'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş