ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Mektupları Dağıtana Kadar Kampanya Bitecek Üye197012  [25 Ocak 2008, 09:00]
Seat Rentel olarak müşterilerimize taşındığımızı belirten ve beraberinde 31 Ocak 2008'e kadar sürecek kampanyamızdan bahseden 1250 adet mektubu, 2 Ocak 2008 tarihinde, Aras Kurye Kavacık şubesi yetkilisine imza karşılığında teslim ettik.

Gönderimin acil olduğunu bildirdiğimizde, en geç 10 iş günü içinde dağıtımın tamamlanacağını, ayrıca raporun da beraberinde tarafımıza gönderileceği bildirildi. 24 Ocak tarihine kadar Kavacık şubesin yaklaşık 30 defa aradık. Önce muhatabımız olan kişinin işten ayrıldığını, konuyla bir başkasının ilgilendiğini belirttiler.

İlgili raporu hemen göndereceğini belirtmesine rağmen 20. Aramada (15 Ocak 2008 tarihinde), müdürünü 3 kez aramamız üzerine ara raporu göndermiştir. Raporda ise ancak 370 kişiye dağıtım yapıldığı hayretle görülmüştür. Ardından bu yetkili de görevden ayrılmıştır.

24 Ocak 2008 tarihinde dağıtım raporunu istediğim halde dağıtımların hala tamamlanmadığını öğrenmiş bulunuyoruz. Dünya kadar para harcadığımız, eleman tahsis ettiğimiz kampanyamız bitmek üzere ancak halen dağıtımlar tamamlanmamış, ilgili herkes görevden ayrılmış.

Yetkili hanım dağıtım yapacak eleman bulamadıklarını, herkesin işten ayrıldığını söylemiştir. Firma olarak şirketinizi şiddetle kınıyor, bu kadar ciddiyetsiz, sorumsuz, sorunu kimi ararsanız arayın çözemeyen bir firma daha görmediğimizi bildirmek istiyoruz.^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
25.01.2008

Merhaba,

Konuya istinaden birimlerimiz ile görüşülmüş olup, gerekli aksiyonlar alınmıştır. İlgili kargoların teslimatları sağlanmış olup, rapor Seat Rentel firmasına gönderilmiştir. Yaşanılan sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bildirir, Sn. Eren ÖZTÜRK'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş