ARAS KARGO Kuru Özür İle Geçiştirdiği Sorun İçin Çözüm Üretmemiş!
sokomindx
[24 Ocak 2008, 09:00]
Aras Kargo'nun aktarma şubelerinde ve ulaştırma planlamasında hatalar nedeniyle adresimize gelmesi gereken kargoların, aktarma şubesince bizim adrese bakan şube olan Sahrayıcedid şubesi yerine Fikirtepe şubesine yönlendirilmesinden ve Fikirtepe-Sahrayıcedid arasında da aktarma yapılmasından kargoların sürekli gecikmeli gelmesi sorununu bir kez daha yaşadım.
Ue652578 fatura kodlu gönderide 20 gün içinde aynı hatayı yaşadım. Aras Kargo'nun her şubesinde ayrı sorunlar yaşıyorum. Normalde çalıştığım firma başka ve 25 gün içinde 3 kere Aras Cargo ile hizmet almaya çalışırken 3'ünde de sorun yaşıyorum.
Kendilerini % 100 başarısızlıklarından dolayı tebrik ediyorum. Bir günde teslim edilmesi gereken kargolar, sırayla Esentepe şubesince 16 günde, 2 ve 4 günde Sahrayıcedid ve Fikirtepe aktarmaları ile teslim edildiler. 20 gün sorunu düzeltmek için oldukça uzun bir süreydi. Hiçbir çözüm olmamış.
Sorunuma dair site nezdinde özür kabul görmeyecektir. Bu konuda site yönetiminin de sorunumun çözüldüğüne dair onayım olmadan sorunun çözülmüş gösterilmemesi hususuna özen göstermesini rica ederim. Sitede telefon numaram mevcut artık bir zahmet bir yetkili bir Aras çalışanı aramayı düşünürse sevinirim. %
25.01.2008
sokomindx
Şikayet Var'ı niye kullanıyoruz?
Hizmet aldığımız firmaların daha iyi olması için. Bir şikayetimizde kapı kapı şirket yetkilisi aramaktansa bu siteye belirtip şirketin sizi araması daha kolay oluyor. Daha önce de başıma gelen bu sorunu tekrar yazdım ki, o sorunun kuru bir özür ile geçiştirildiğine inanıyordum ve aynı sorun tekrar olunca haklı olduğumu gördüm. Nhayet aranarak sorunun olduğunu kabul edip, özürlerini ilettiler. Umarım sorunu çözmede gecikmezsiniz. Teşekkürler.
24.01.2008
Merhaba,
Konuya istinaden Mustafa Bey ile görüşülmüş olup, yaşatmış olduğumuz sıkıntı adına özürlerimiz iletilmiştir. Aynı hatanın tekrarlanmaması adına gerekli aksiyonların alınacağını bilmenizi isteriz. Sn. Mustafa Koray Selduman'a sizin nezdinizde tekrardan özürlerimizi iletiriz.
Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş