ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'nun Kaybettiği Önemli Evraklarım! SERPİLAKIN  [15 Aralık 2007, 09:00]
Bana ait olan bir evrak Artvin'den Soma'ya eşim Mehmet Oğuz adına gönderildi. Elimde irsaliyemde bulunmaktadır. Kargomun en geç 4 gün içinde elime ulaşılacağı söylendi ancak kaybolduğunu öğrendim. İçinde benim için önemli bir evrak bulunmaktaydı.

Müşteri hizmetlerinin beni arayıp mağduriyetime gidereceği yerde sürekli ben aradım ve telefona çıkan operatörlerden öte yetkili kimseyi bulamadım. 17 Ekim 2007 tarihinden buyana kargom hala kayıp ve beni arayan soran mağduriyetimi gideren kimse olmadı.

Sitenizde benim gibi aynı firmayla aynı problemler yaşayanların sorunlarını okudum ve firmanın cevabını okudum, inanın şaşkınlık içindeyim. Evrak kaybolması durumunda bir şey yapamayacaklarını ve özür dilediklerini yazmışlar. İnanın şoka girdim. Şaka yapıyorlar galiba. Evrak taşımasınlar öyleyse. Kargonun işi taşımaktır, kaybetmek değil. Benim hayatım karardı, çünkü içindeki evrak benim memuriyet atamamla ilgiliydi. Ayrıca asker kampanyası dahilinde gönderilmiş bir kargoydu. Ve artık memuriyet başvuru sürem geçti. Bunu kim telafi edecek? Benim onca emeğim geleceğim gitti.

Karşıma geçip özür dilemesinler bile artık bu beni tatmin etmeyecektir. Yasal olarak hakkım neyse mahkemeye başvuracağım. Başbakanlığa, basın yayın kuruluşlarına başvuracağım ve bunun telafi edilmesini sağlayacağım çünkü bu benim hakkım. Bu evrakla birlikte hayatım, emekliliğim gitti. Aras Kargo sitesinde aldıkları ödüllerden bahsetmiş. Bu ödüllerin nasıl alındığını merak etmekteyim. Hakkımı arayacağım, karşımda şu donuk anlamsız cümleyi sarf eden birini görmek istemiyorum; 'hanımefendi evrak kargosunun telafisini yapamıyoruz özür dileriz'.%

Arkadaşına Gönder

18.12.2007

Merhaba,

Tüm birimlerimizde yapılan araştırmada olumlu sonuç alınamamış olup, ilgili kargonun evrak oması sebebi ile herhangi bir süreç başlatılamayacağını bilmenizi isteriz.

Yaşanılan sıkıntı adına Sn. Serpil Hanım'a tekrar özürlerimizi iletir, gelişme olduğu takdirde bilgi paylaşımında bulunulacağını bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş
Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü

18.12.2007 SERPİLAKIN Ilk olarak sitenize çok teşekkür ederim çünkü aras kargoyu okadar aramam ve mail atmam karşı sadece sitenize yapmış olduğum şikayetiden sonra ansızın çok duyarlı oldular.yalnız hala laf kalabalığı yapıyorlar.ben hayataım o kayıp evrak yüzünden karardı diyorum onlar karşılığında hala evrak kayıplarında birşey yapamayacaklarını yazıp duruyorlar.telefonum yanımda olmadığı için aradıklarında cevap veremedim ama farkeden birşeyde olmadı telefonda dileyecekleri özürü sizin aracılığınızla dilediler.şunu anlamış bulunuyorum.ben aslında onları bekleyerek zaman kaybetmişim.şimdi yasal hakkım neyse onu arayacağım.15.12.2007 tarihli bir gazetede yayınlanmış bir haberi sizinle paylaşmak isterim.bir bayan alışveriş için bir mağazaya gidiyor ve almayı düşündüğü ayakkabıyı denerken çantası kayboluyor.bu bayan mağazası tedbirsizlikle suçlayıp mahkemeye veriyor.ve karşılığında 1800 ytl tazminat alıyor.bu haberi okuduğumda anladımki yasalar hep arkamızda.ve ben adalete inanıyorum.hakkımı arayacağım.bu evrak yüzünden benim memuriyetim emekli olana kadar alacağım her ay maaş ve emekli tazminatım yandı.bunları mahkemedede sunacağım.size çok teşekkür ederim.siteniz herzaman haklının yanında yer almaktadır.ama karşınızda sorumsuz insanlar olduğunda artık mahkemelerimize başvurmaktan başka çaremiz kalmıyor.sizin aracılığınız ile ulaşabildiğiniz her insana seslenmek istiyorum lütfen aras kargoya güvenip hiç birşeyinizi emanet etmeyin.zaten bundan sonra basın yayın kuruluşları dahil herkeze ulaşacağım.size herşey için teşekkür

15.12.2007

Merhaba,

17.10.2007 tarih ve AL 793981 irsaliyeli fatura ile Artvin şubemizden Soma şubemize sevk edilen kargo Türkiye Geneli tüm birimlerinmizde araştırılmış olup, olumlu sonuç alınamamıştır.

ilgili kargonun içeriği evrak olup, tazminine yönelik işlemlerin başlatılamayacağını üzülerek bildirmek isteriz.

Konu ile ilgili bilgi paylaşımında bulunulmak için Sn. Serpil Hanım aranılmış olup, iletmiş olduğu telefon numaralarından ulaşılamamıştır. Buna istinaden araştırma sonucumuz mail yolu ile Serpil Hanım'a bildirilmiştir.

Yaşanılan sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi ister, Sn. Serpil Hanım'a sizine nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş