ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'nun Onbir Günde Yapamadığı Teslimat! afbolayir  [07 Kasım 2007, 09:00]
25.10.2007 tarihinde arızalı bir ürünü üretici firmasına yolladım Sivas'tan İstanbul'a ve firma hemen yollarsanız birebir ürün değişimi yaparız dediler.

Bugün firmayı aradım, ürün gelmedi dedi. Artık gelirse tamir yapılır dedi ve bu saçmalığın nedeni ise Aras Kargo 11 gün olmuş hala Yamanevler'deki şubelerinden firmaya götürmüyorlar.

Bu ürünüm de rezil oldu. Ayrıca o kadar para da boşa gitti. Böyle bir firma olmaz. Kendim araba ile götürsem 11 gün sürmez İstanbul'a. Böyle firma olmaz.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
07.11.2007

Merhaba,

Konuya istinaden V 102531 nolu fatura ile Aşıkveysel şubemizden Yamanevler şubemize gönderimi yapılan kargonun akıbeti ile ilgili Türkiye genelinde tüm birimlerimizde araştırma çalışmalarımız başlatılmış ve şu ana kadar yapılan araştırmalarda olumlu sonuç alınamamıştır.

Yapılan inceleme sonucunda, olumlu yanıt alındığı takdirde kargonun teslimatının sağlanacağını, olumsuz sonuçlanması durumunda ise tazminatı yönünde gerekli işlemlerin başlatılacağını bilmenizi isteriz.

Kargonun akıbeti ile ilgili şu an için olumlu yanıt verilememesinden dolayı son derece üzgün olduğumuzu ve gelişmeler doğrultusunda Sn.Afşin Bey’e bilgi verileceğini bildiririz.

Sayın Afşin Bey’in konuyu bizlerle paylaşmış olmasına ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş