ARAS KARGO'nun Sorumluluk Kabul Etmeyen Zihniyeti!
erksev
[03 Kasım 2007, 09:00]
27.10.2007 tarihinde teslim etmiş olduğumuz 3 koli maldan sadece 2 kolisini teslim edip sonra müşterimiz mağdur duruma düşünce biz dalgınlıkla 3 koliye imza atmışız aslında 2 koli teslim aldık diye. Hadımköy Aras Kargo şubesini kınıyorum. Madem dalgındın neden 1 kolimiz hala kayıp, neden dalgındın da 3 koli yerine 2 koli teslim aldığını hatırlıyorsun?
Hiçbir sorumluluk kabul etmeyen ve maddi olarak zor durumda bırakan bir firma ile artık çalışmak istemiyorum. Bundan 2 gün öncede kırık mal teslimi yapıp gene sorumluluk kabul etmemişlerdi. Lütfen bunu okuyan arkadaşlar Aras Kargo ile çalışmasınlar her kötü durumda sorumluluk kabul etmiyorlar ve sizi ortada bırakıyorlar.%
Konuya istinaden birimlermiz ile görüşülmüş olup, Sn. Erkan Bey'in mağduriyetinin giderilmesi yönünde gerekli aksiyonların başlatıldığını bilmenizi isteriz.
Yaşanılan sıkıntı adına Erkan Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.
Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş
Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü
03.11.2007
Merhaba,
Konuya istinaden birimlerimizde araştırma başlatılmış olup,şu ana kadar olumlu sonuç alınamamıştır.
Kargonun akıbeti ile ilgili şu an için olumlu yanıt verilememesinden dolayı son derece üzgün olduğumuzu ve gelişmeler doğrultusunda Sn.Erkan Bey’e bilgi verileceğini bildiririz.
Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş