226799 |

| ARAS KARGO Geç Geldim Diye Kargomu da Kabul Etmedi
kartalbey
[03 Kasım 2007, 09:00]
Aras Kargo, iki gün önce internet adresine göndermiş olduğum mesaj hakkında maalesef tarafıma bilgi vermeyerek müşteriye verdiği değeri göstermiştir. Buradan sizin sayenizde mesajı aynen iletiyorum. Umarım yine mesajı görmemezliğe vurup müşterilerini dikkate almamazlık yapmazlar.
30.10.2007 tarihinde, saat 18.15 civarında, Ereğli/Konya ve Üsküdar/İstanbul adreslerine Adana/Toros şubenizden iki paket göndermek istedim. Orda bulunan personelin hoş olmayan davranışıyla karşılaştım. Buradaki beyefendi bu saatte kargo gönderilemeyeceğini, yarın getirmemi istedi.
Olabilir, her yerin bir kuralı vardır dedim kendimce. Ama böyle erken saatte kapatmak rekabetçi ve yenilikçi ülkemizde pek hoş olmuyor. “Neyse ben de bu karara saygı duyarım ama madem bugün gönderilmeyecek, siz gene teslim alın, bana ambar tesellüm fişi verin, yarın gitsin, tekrar buraya gelmeyim” dedim.
Bunu da kabul etmediler. Oysa bu işlem yapılabilirdi. “Karar böyle, istediğiniz yere şikayet edin, bu sizin en doğal hakkınız” dendi. Böyle şikayet konusunu sevmiyorum ama böyle şeylerle karşılaşınca gerçekten dayanamıyorum.
Neden çözümcü değiliz? Neden hep sorun yaratıyoruz? Sorunları halletmek yerine; o kadar zor bir şey mi bu evrakları bugün alıp yarın göndermek? Bu mu müşteri anlayışı? Bu mu görev sorumluluğu? |