ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Fatura Vermedi lSovereignl  [02 Kasım 2007, 09:00]
30.10.2007 tarihli, İstanbul'dan Ankara'ya gelen kargo abartı bir tutarla geldi. Görevliden fatura istediğimde "fatura kesilmedi" gibi komik bir cevap aldım. Bu durum "Aras Kargo" gibi, Türkiye'nin tanınmış ve son derece güvenilir olarak bilinen şirketine olan güvenimi fazlasıyla sarstı.

16.07.2007 ve 10.10.2007 tarihlerinde de aynı firma ile sorunlar yaşamış durumdayım. İstanbul'dan 16 Temmuz'da firmaya teslim edilen kargo, Ankara'ya 27 Temmuz'da ulaştırılmıştı. 10 Ekim tarihli kargomda ise firma İzmir - Kemeraltı şubesi'nden teslim alınan kargoyu Ankara- Çukurambar şubesinde Antalya - Konyaaltı şubesi gelişli olarak saptamış, dolayısıyla kargo teslimatı bir hayli uzamıştı.

Bazen olağan aksaklıkların, yanlışlıkların olabileceğini kabul ediyorum. Ama yukarıda da açıkladığım aynı şirkete ait üç farklı olaydaki kusurlar tesadüf olmaktan çıkmış durumdadır. ^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
02.11.2007

Merhaba,

Konuya istinaden Sayın Emre Bey ile irtibata geçilmiş olup, yaşanılan aksaklıktan dolayı taraflarına özürlerimiz iletilmiştir.Müşterimizin faturasının en kısa zamanda teslim edileceğini bildirir,yaşattığımız sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sayın Emre Bey'in konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla
Aras Cargo A.Ş