ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'nun Arabası Yandı, Kargolarım Kül Oldu yucel59  [08 Ekim 2007, 09:00]
Merhaba. Yaklaşık 3 ay önce Tekirdağ Malkara ilçesınden Van'a kendi adıma gönderilmek üzere yolladığım 3 koli vardı. Firma arabasının yanması üzerine benimde 3 kolimden biri yandı ve yaklaşık 300 YTL lik bir zararım oldu.

Bunun için Aras Kargo Van Urartu şubesine dilekçe verdim. Ayrıca Aras Kargo firmasına sayısız e-mailler yolladım fakat benim bu çabalarıma karşı henüz bir cevap alamadım. Aras Kargo gibi 2006 tüketici kalite ödülü almış büyük firmaya doğrusu bunu yakıştıramadım. Zararımı umarım en kısa sürede karşılar.^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
08.10.2007

Merhaba,

J - 944338 fatura numarası ile Malkara şubemizden Urartu şubemize sevk edilen kargonun ulaşımında yaşanan sıkıntı üzerine Sn.Yücel Bey'in mağduriyetinin giderilmesi yönünde Erzurum Bölge Müdürlüğümüz kanalı ile tazminatına yönelik işlemlerinin başlatılacağını,birimlerimiz tarafından gerekli değerlendirmenin sağlanacağını ve gelişmeler ile ilgili Sn.Yücel Bey'e düzenli bilgi dönüşü yapılacağını bilmenizi isteriz.

Sn. Yücel Bey'e konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla