ŞikayetVar

Sonraki >>

Aras Kargo

206243

ARAS KARGO'ya Güvenmek Hataymış teiseba  [30 Ağustos 2007, 08:17]
Ben doktora eğitimine başlamak için üniversiteye başvuru yapmak amacıyla yüksek lisanstan mezun olduğum Konya Selçuk Üniversitesi'nden gerekli evrakları bir arkadaşıma aldırarak ikamet etmekte olduğum İstanbul'a göndermesini istedim.

Arkadaşımın Aras Kargo ile 14 Ağustos günü gönderdiği evraklar elime ulaşmadı. Bunun üzerine Aras Kargo'ya giderek bilgi almak istedim. Fatura numarasıyla şubeye gitmeme rağmen bana doğru düzgün bir cevap verilmedi ve kargomun orada olmadığı söylendi.

20 Ağustos'ta müşteri hizmetlerini arayarak yardım istedim. Beni mutlaka bilgilendireceklerini söylemelerine rağmen herhangi bir cevap alamadım. İki gün içinde tam 8 farklı kişiyle konuştum ancak hepsi bana aynı şeyi söylediler. Bu arada 23 Ağustos günü başvurular sona erdi ve ben tam bir sene daha beklemek zorundayım.

24 Ağustos Cuma günü yani Konya'dan İstanbul'a gönderilmesinden tam 10 gün sonra Aras Kargo postamı bana iletti ve dalga geçer gibi artık hiçbir işime yaramayacak olan evraklar için benden ücret talep ettiler.

Bundan sonra Aras Kargo'yu kullanmayacağım ve hiçbir yakınıma da kullandırmayacağım. Ayrıca buradan tüm site kullanıcılarına sesleniyorum: benim durumuma düşmemek için asla Aras Kargo'yu tercih etmeyin!

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
05.09.2007

Merhaba,

Müşterimizin iletmiş olduğu şikayete istinaden ilgili birimlerimize gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapılmış olup, Sn. Taner Bey' e özürlerimizi iletir, bu tür hataların tekrar yaşanmaması adına gerekli aksiyonların alındığını bildirir, yaşattığımız sıkıntı sebebiyle son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla
Aras Cargo A.Ş