ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

205987

ARAS KARGO Tayin İçin Gönderdiğim Belgelerimi Kaybetti ! elif14  [28 Ağustos 2007, 08:31]
Bolu İzzet Baysal Şubesi'nden Aras Cargo'ya 21.08.2007 tarihinde Kars Sarıkamış'a gönderilmek üzere kargomu verdim. Kargom öğretmen tayini için gerekli belgelerdi ve ulaşma tarihi kritikti. Vaktinde ulaşması bir yana kargom kayboldu.

Tayin için başvuru tarihini kaçırmamam gerekiyor. Ancak Aras Cargo'nunun vurdumduymazlığı ve beceriksizliği insanı çıldırtıyor. Bugün kargo ile Çin'e bile 2 günde kargo gönderilirken benim için son derece kritik olan belgelerim kayıp.

Arkadaşına Gönder

17.09.2007

Merhaba,

İlgili birimlerimiz ile görüşme neticesinde kargonun bulunup, Sn. İlhami Bey' e teslimatının yapıldığı yönünde bilgi almış bulunmaktayız. Müşterimize gecikmeden dolayı özürlerimizi iletir, yaşattığımız sıkıntı sebebiyle son derece üzgün olduğumuzu bildiririz.

Saygılarımızla
Aras Cargo A.Ş
Müşteri Hizmetleri

06.09.2007

Merhaba,

Konuya istinaden ilgili kargonun şuan için akıbetinin belirlenemediği, fakat araştırmanın tüm birimlerimizde detaylı biçimde sürdürüldüğünü gelişmeler ile ilgili Sn. Elif Hanım' a bilgi iletileceğini, bu tür hataların tekrar yaşanmaması adına gerekli önlemlerin alındığını bildirir, yaşattığımız sıkıntı sebebiyle son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sn. Elif Hanım' a konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla

Aras Cargo A.Ş