ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

203733

ARAS KARGO Saat Kargolarına Ambargo Getirmiş cappas  [24 Ağustos 2007, 09:00]
Aras Kargo Polatlı şubesine bugün, yani 18.08 tarihinde saat 17:00 gittim. Orta yaşlı bir adam muhtemelen şef vb. Kişi kapıda duruyordu. Kargo vereceğimi söyledim.

Bunları bir kutuya koy öyle getir dedi(orjinal ambalajında 1 saat orjinal, ambalajında 1 telsiz telefon) Bende şu an koli bulamayacağımı, bunların zaten orjinal ambalajında olduğunu söyledim.

Olsun kutuya koy Pazartesi getir dedi. Bende burada kutu satıldığını söyledim. (Aras Kargo'nun orjinal kutusu ücretli) Ona sığmaz vs. Dedi. Tavırlarından kargoyu almak istemediği açıktı. Zaten saati almıyoruz diyince daha önce onlarca saat gönderdiğim aynı şube ve aynı kargo değil miydi diye düşündüm.

Kasada oturan bayana döndüm. Beni tanıyor musun dedim. Evet dedi, onlarca saat göndermedim mi? Dedim. Evet dedi. Adama döndüm. Bana dedi ki göndermiş olabilirsin, saat almıyoruz, içinde 50 YTL lik saat varsa kaybolsa sen bize 1500 YTL lik saat var desen ne olacak dedi.

Bende sigorta ücretini neden aldıklarını sordum. Bunun için almıyoruz dedi. Sinirlendim, çektim, çıktım. O kişi oranın müdürüydü, ne zaman gitsem arka masada otururdu. Onlarca saat verdim aldınız da evinize 5 dakika erken gitmek için benim kargomu bir sürü mazeretle geri mi çeviriyorsunuz.

İlgilenmenizi rica ediyorum. Adım, adresim, her şeyi verebilirim. Bir müdürün müşteriye böyle mi davranması lazım?

Arkadaşına Gönder

17.09.2007

Merhaba,

Sn. Selim Bey' in şikayetine istinaden ilgili birimimize gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapılmış olup, bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli aksiyonların alındığını bildirir, yaşattığımız sıkıntı sebebiyle son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla
Aras Cargo A.Ş
Müşteri Hizmetleri

24.08.2007

Merhaba,

Müşterimiz Sn. Selim AVCI' ya iletilen irtibat bilgilerinden ulaşılamamıştır.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla