ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

202853

ARAS KARGO'nun Denizli'den Kayseri'ye 6 günde Yaptığı Teslimat! htayvali  [20 Ağustos 2007, 09:00]
Aras Kargo Kayseri şubesi, Kayseri'de birçok kişinin bildiği gibi tamamen çileden çıkaran bir kargo şirketidir. Kimse Aras Kargoyu tercih etmez ama şehir dışındaki müşterilerimiz ve dostlarımız kendi şehirlerinde Aras Kargo'dan memnun oldukları için bizim neden Aras Kargo'yla çalışmadıklarını soruyorlar. Cevap çok basit. Avustralya'ya gönderilen bir mektup en fazla 1 haftada ulaşıyor. Ve Aras Kargo şirketinin Denizli'den Kayseri'ye ufak poşet tipi bir kargosu sadece 6 günde ulaşıyor. İmkânsızı başarıyorlar, tebrik ediyorum. Şu an elimdeki belge ayın 10'unda Denizli'den çıkan bir kargo bugün elime ulaştı. Yani ayın 16'sında.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
22.08.2007

Merhaba,

Müşterimiz Sn. Halil Tolga AYVALI' nın iletmiş olduğu şikayete istinaden ilgili birimlerimizle görüşülerek konu araştırılmıştır.

Yapılan görüşmeler doğrultusunda R-221066 numaralı irsaliyeli fatura ile Sümr şubesinden Vatan / Erciyes şubesine yönlendirilen kargonun 16.08.07 tarihinde teslim edilebildiği bilgisi müşterimiz Sn. Halil Tolga AYALI ile paylaşılmıştır.

Yaşanan problem nedeni ile üzgün olduğumuzu bildirir, firmamızca gerekli tedbirlerin alınacağını iletmek isteriz.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla