ŞikayetVar

Sonraki >>

Aras Kargo

201598

ARAS KARGO Gönderimi Kaybetti! harunerbil  [14 Ağustos 2007, 09:00]
2 Temmuz günü s–597586 irsaliye numaralı kargomu Aras Kargo üzerinden 40 günden fazla geçmesine rağmen hala ulaştırmadı. Daha önce bu konuda şikâyette bulunmuştum, bu şikayete istinaden Aras Kargo müşteri hizmetleri tarafından arandıktan sonra bu kargonun en kısa sürede adrese teslim edileceği, kargonun alıcı kargo şubesinde olduğu söylendi. Ama 40 gündür bu gönderim hala teslim edilmedi.

Kargom kayıp olmasına rağmen Aras Kargo bu kargonun kayıp olmadığını düşünmekte, gereken işlemleri yapmamaktadır. 40 gündür yerine ulaştırılamayan kargom yüzünden kayba uğradım. Aras Kargonun ya bu gönderimi bulup adrese teslim etmesini, ya da oluşan kaybımı karşılamasını talep ediyorum. Eğer 40 gündür teslim edilemeyen bu kayıp kargom bulunmazsa veya kaybım karşılanmazsa yasal yollara başvurup hakkımı sonuna kadar arayacağımı bildirir; gereğini, 40 gündür duyarsız kalan Aras Kargo müşteri hizmetlerinden rica ederim.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
16.08.2007

Merhaba,

Müşterimiz Sn. Harun ERBİL' in iletmiş oldukları şikayeti üzerine ilgili birimlerimizle ardından da müşterimizle görüşülmüştür.

Yapılan görüşmelerde S-597586 numaralı taşıma irsaliyesi ile Çukurova şubesinden Acıbadem şubesine yönlendirilen kargonun 04.07.07 tarihinde Firdevs Vardar' a teslim edilmiş olduğu bilgisine ulaşılmış, ilgili bilgi Harun Bey ile paylaşılmıştır.

Müşterimize bilgi iletiminde yaşanan gecikme adına özürlerimizi iletir, işlerinde kolaylıklar dileriz.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla