ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

201003

ARAS KARGO'da Kaybolan Malımın Bedeli 8 Aydır Ödenmiyor! pratikk  [13 Ağustos 2007, 09:00]
Aras Kargo'dan 01.12.2006 tarihinde ab 484171 numara ile Marmaris Muğla şubesinden Mersin Çamlıbel şubesine gelen projeksiyon cihazım şube içerisinde kayboldu ya da çalındı. Cihazın tazminini istedim. Cihazımın bedeli 3500 YTL olmasına rağmen 2695 YTL bedel biçtiler. Bunu da 3 ay sonra açıkladırlar.

Aylar sonra tazmin için ödeme emri çıktığını ama muhasebenin müsait olmadığını ve ödemenin yapılacağı söylendi. Aradan tekrar 3–4 ay geçmesine rağmen de hala bir ödeme yapılmadı. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım. Adana bölgeyi defalarca aradım. Her seferinde muhasebede para olmadığını ama bu ödemenin yapılacağı söyleniyor. Ancak hiçbir tarih verilmiyor.

Sekiz aydır beni oyalıyorlar. Aras Kargo gibi bir holding muhasebesinde bu kadar para bulunmuyor mu? Her sorduğunda sıraya koyduk ödeyeceğiz diyorlar. Ne kadar çok tazmin ödemeleri varmış ki bize bir türlü sıra gelmiyor. Tüm iyi niyetim ile bu kadar zamandır bekledim. En sonunda buraya yazmaya karar verdim.

Birçok defa da ödeme konusunda bana yazılı bir belge vermelerini rica ettim ancak buna da yanaşmıyorlar. Aras Kargo gibi bir firmanın iç yüzünü görmeniz açısından bu yazıyı yazarak Aras Kargo'nun ne kadar gayriciddî ve umursamaz bir firma olduğunu herkesin bilmesini istiyorum. Önem taşıyorlarmış. Asıl önemli olan ürünün kaybolması durumunda ne kadar önem verdiğinizdir.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
15.08.2007

Merhaba,

Müşterimiz Sn. Metin GÖNEN' in iletmiş oldukları şikayetleri üzerine ilgili birimlerimizle görüşülerek araştırma yapılmıştır.

Yapılan araştırma neticesinde, ilgili ödemenin 15.08.07 tarihinde gerçekleştirileceğini bildirmek ister, yaşanan sıkıntı adına özürlerimizi iletiriz.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla