195519 |

| ARAS KARGO Yüzünden 600 YTL Kaybım Oldu!
TheCoDeR
[26 Temmuz 2007, 09:00]
Aras Kargo müşterilerinin sorumluğunu kaldıramayan bir firma. Sizlere hemen olayımı anlatayım. 21 Temmuz cumartesi günü İstanbul Gedikpaşa şubesinden, Denizli Çınar şubesine değeri 600 YTL olan bir kargo gönderdim. Sırf Aras Kargo'yu daha önce kullandım diye tekrar güvendim.
Fakat bugün ayın 23'ü oldu ve 24 saatte teslim edilmesi gereken paket 2 gün oldu hala ulaşmadı. Bunun üzerine 216 538 55 00 numaralı telefonu aradım ve oradan bir bayan ile görüştüm. Bayan telefonumu aldı ve bana geri dönüş yapacağını bildirdi. Aradan 2 saat geçmesine rağmen geri dönüş yapılmadı. Yine aradım, bu sefer başka bir bayan (*** hanım olması gerekiyor) yine aynı şekilde her 2 şubeyi de aradığını ve kısa süre sonra geri dönüş yapacağını bildirdi. Ama yine ne yazık ki bir haber yok. Yine aradım ve bu sefer telefonuma kimseler çıkmadı.
Online takipten baktığımda ise 3 günüdür Gedikpaşa şubede olduğu belirtiliyor. Açıkçası artık sizin sorumluluk anlayışınızdan şüphe etmeye başladım. Bir malın önemi sizce bu kadar mı değerli? Bırakın müşteri memnuniyetini, gitmesi gereken tarihte orada olmuyor. Belki sizler sadece 1 müşteri kaybediyorsunuz fakat sözde değer veriyoruz dediğiniz müşterileriniz neler kaybediyor?
O kadar kıymetli bir malı sizlere güvenerek emanet ediyoruz ve karşılığında bunu mu hak ediyoruz? İnanın bana sizler yüzünden gönderdiğim kargonun değeri tamamen kendi cebimden çıktı. Kısaca anlayacağınız 600 Yeni Türk Lirası zararım oldu. Buna karşılık malım ne benim elimde, ne de karşı tarafta. O da kayıp. Fakat emin olabilirsiniz ki bu olay sadece bu mail ile kapanmayacak.% |