ARAS KARGO Bir Daha Getiremezmiş
aktifdağıtım
[14 Haziran 2008, 09:00]
Aktif İleti Ünye acentesiyim.Aktif ileti'den gelen kargolarım, sürekli aksıyor.Kargo görevlisinin cümlesi; not bırakmışlar bir daha getirmek zorunda değillermiş.Biz gelip almak zorundaymışız.Sayın Aras Kargo yetkilileri, bu nasıl bir anlayış? Müşterinizle böyle mi iletişim kuruyorsunuz? Benim her gün kargom var. Kurye görevlilerinin seviyesizliklerinden usandım.Gereğinin yapılmasını rica ederim. Lütfen yoksam,randevulu teslimat sağlansın.Greği yapılmayacaksa, kargo firmasını değiştireceğim.&
Konuya istinaden Tolga Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Söz konusu kargoların teslimatının Tolga Bey'in adresinde bulunmaması sebebi ile sağlanılamadığı ve bundan sonraki gönderiler için teslimata çıkarılmadan önce Tolga Bey'e öncesinden telefon ile bilgi verilerek teslimata çıkarılacağı konusunda uzlaşılmıştır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü
14.06.2008
Merhaba,
Tolga Bey'e iletmiş olduğu telefon numaralarından ulaşılamamıştır. Tolga Bey'in iletmiş olduğu şikayet ilgili Bölge Müdürlüğümüze iletilmiş olup, konunun tekrarlanmaması adına gerekli önlemlerin alınacağını bilmenizi isteriz.
Yaşanılan sıkıntı sebebi ile son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi ister, sizin nezdinizde Sn. Tolga EKMEKÇİ'ye özürlerimizi iletiriz.
Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.