ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Çalışanlarının Sözleri Birbirini Tutmuyor zeynep1112  [13 Haziran 2008, 09:00]
Bu hafta pazartesi günü,Aras Kargo aracılığı ile Bodrum'daki bir arkadaşıma, bir elektronik cihaz gönderdim. Öncelikle gönderiyi yaptığım şubedeki çalışanların, hal ve tavırları hiç hoş değildi. Elektronik aletleri, koli yapmadan almadıklarını söylediler.

Ben de itiraz etmeyerek, bedelini ödeyip kendilerinden bir koli satın aldım. Bunun karşılığında cihaza herhangi bir zarar gelmeyeceğini temenni ettiğimi söylediğim şube çalışanı, bana karşımda müşteri karşısında oturulmaması gereken bir vaziyette oturarak, gayet lakaytça "şirket politikamız öyle değil, garanti veremeyiz" dedi.

Eğer paketin Bodrum'a acil ulaşması gerekmese, zaten bu hareketten sonra başka kargo şirketi arardım.Ancak işe dönmem gerektiği için, eve teslimat bedeli karşılığı, çarşamba günü arkadaşımın adresine ulaşacağı teminatıyla gönderiyi oradan yaptım. Ancak bugün (11.06 Çarşamba) Bodrum Halikarnas şubesinden arkadaşımı arayarak, paketinin ellerine ulaştığını eve teslim yapılması gereken gönderiyi, şubeden teslim alabileceğini söylemişler.

Bunun üzerine Aras Kargo, müşteri hizmetleriyle telefonda görüştüm. Konuyu araştırma departmanlarına ilettiler.1 saat kadar zaman sonra, araştırma departmanı bana telefonla geri dönerek, gönderinin bugün adrese teslimat yapılacağı bilgisini verdi.

Bunun üzerine arkadaşım Bodrum Halikarnas şubesini arayarak, teslimat saatini öğrenmek istemiş.Bugün teslimat yapılmayacağını öğrenmiş! Ben de üşenmedim tekrar müşteri hizmetlerini aradım.telefondaki görevli,önce kargonun bugün adrese teslim edileceğini söyledi.Benim şubeyle arkadaşım arasında geçen konuşmadan bahsetmem üzerine,Halikarnas şubesiyle irtibata geçerek, bugün teslimat yapılmayacağını söyledi.

Gönderinin aciliyeti olduğu için arkadaşım bu saatte Türkbükü'nden Halikarnas'a kargo teslim almaya gitti. Tabi ki, mobil hizmet bedelini geri ödemeyeceklerini de telefonda belirttiler.Çünkü eğer biz almak istemezsek,Cuma günü teslimat yapabilirlermiş.

Türkbükü Halikarnas arası, taksi masrafı da cabası! Her neyse bir lafı bir lafını tutmayan, üstüne üstelik müşterisini 4-5 saat oyalayıp, bir de üzerine ekstra masrafa sokan bu şirketi kınıyorum. Çalışanlarının konuşma şekilleri de hiç hizmet sektörü ayarında değildi.&

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
13.06.2008

Merhaba,

Konuya istinaden birimlerimiz ile irtibata geçilerek gerekli inceleme sağlanmıştır. DA 927017 fatura numarası ile gönderimi gerçekleşen kargonun teslimatında yaşatmış olduğumuz sıkıntı sebebi ile son derece üzgün olduğumuzu, bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli önlemlerimizin alınmış olduğunu ve personelimize ciddi anlamda uyarı verilmiş olduğunu bilmenizi isteriz.

Sizin nezdinizde Sn. Zeynep BAYEL'e özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.