ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

312042

ARAS KARGO Televizyomun Ekranı Taşınma Esnasında Kırılmış kuzdere  [13 Haziran 2008, 09:00]
Weblebi.com'dan almış olduğum lcd televizyonum ben evde yokken teslim edilmişti. Televizyonu açıp baktığımda dışından hiç bir şekilde belli olmayan çatlak, televizyonu çalıştırınca ortaya çıktı. Kutuyu incelediğimde çatlağın olduğu kısma denk gelen yerde kutuda da yırtık var. Bu konudaki mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
13.06.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Erhan Bey ile görüşülerek gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. 09.04.2008 tarih ve UL 590489 fatura numarası ile gönderimi gerçekleşen kargonun teslimatı 10.04.2008 tarihinde sağlanmıştır. Söz konusu kargonun teslimatının sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde yapılmasından ve bugüne kadar tarafımıza iletilmiş herhangi bir sıkıntı olmamasından dolayı tazminine yönelik herhangi bir süreç başlatılamayacağını üzülerek belirtmek isteriz.

Yaşanılan sıkıntı sebebi ile son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi ister, sizin nezdinizde Sn. Erhan KUZDERE'ye özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.