ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'da Kaybolan Bilgisayarım! akifkoseler  [14 Mayıs 2008, 09:00]
Yaklaşık 3 ay önce Polonya'dan 2007 Haziran-Temmuz döneminde aldığım Asus marka notebook bilgisayarımı hoparlörlerinde küçük bir sorun var diye anlaşmalı olduğu Aras Kargo firmasıyla Asus Bilgisayar Sistemleri İstanbul adresine gönderdim. Aradan 1 aya yakın zaman geçti ve kargonun Asus Bilgisayar Sistemleri'ne hiç ulaşmadığını öğrendim.

Aras Kargo bir yığın prosedürden sonra kargonun kaybolduğunu (çalındığını) kabul etti ve bir yığın daha prosedür uyguladıktan sonra zararımızın tarafımıza ödeneceğini duyurdu. Polonya'dan geçen yıl aldığımız diz üstü bilgisayar ortalama olarak 1.700 YTL'ye mal olmuştu. Aras Kargo firmasına gerekli belgeleri teslim ettik (Polonya faturası ve garanti belgesi) ve uzunca bir süre sonra tarafımıza 700 YTL gibi komik bir rakamın ödeneceğini duyduk.

Ben 700 YTL ile o bilgisayarı tekrar alamam. Gerekçeleri bilgisayarın birkaç aylık kullanılmış olması. Ya benim bilgisayarımı bulup bana göndermelerini ya da zararımı tam olarak karşılamalarını istemek benim en doğal hakkım değil midir? Aras Kargo Gaziantep Ayıntap şubesindeki ilgisiz müdür arkadaşımız Aras Kargo firmasında her hafta yüzlerce kargonun kaybolduğunu söyledi ve bana onlarca kayıp kargo resmi gösterdi. Bu sizce de büyük bir ayıp değil midir?%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
14.05.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Akif Bey'in babası Bilal Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. D 531403 irsaliyeli fatura numarası ile gönderimi gerçekleşen kargonun ulaşımı sırasında oluşan sıkıntı sebebi ile tazmin işlemleri başlatılmış olup, söz konusu tazminlik kargonun onayı verilmiştir. En kısa süre içerisinde ödemenin yapılacağını bilmenizi ister, yaşanılan sıkıntı sebebi ile sizin nezdinizde Sn. Akif KÖSELER'e özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.