ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ARAS KARGO Üç Dakika Gelmemi Bekleyememiş beyfican  [05 Mayıs 2008, 09:00]
02.05.2008 tarihinde, saat 15:47 de çalıştığım şirket bana telefon açtı. Bir ödemeli kargonuz var, ne yapmamızı istersiniz dedi.

O anda şirkete 200 m mesafede olduğum için hemen geliyorum dedim. 15:50 de şirkete geldiğimde kargo elemanı beklemeden orayı terk etmiş.

Bu kargo işi acaba bedava taşınıyor mu? Bu kargodaki emanet önemli mi, önemli değil mi? Bunlar düşünülüyor mu?

Daha önce başka kargo firmalarıyla da çalıştım. Hiç birinde böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Bu firmanın çalıştırdığı sorumsuz insanlardan şikayetçiyim. ^^

Arkadaşına Gönder

05.05.2008

Merhaba,

İbrahim Bey'in talep etmiş olduğu gibi adresine farklı bir kurye yönlendirilmesi yapılmış olup, söz konusu kargonun teslimatı gün içerisinde sağlanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü

05.05.2008

Merhaba,

Konuya istinaden İbrahim Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. İlgili kargonun teslimatında sıkıntı yaşatan personelimiz ciddi anlamda uyarılmış olup, bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli aksiyonlarımız alınmıştır. Yaşanılan sıkıntı adına sizin nezdinizde Sn. İbrahim Halil CANSEVEN'e özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.