ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'nun Geç Yaptığı Gönderi Teslimatı! pasmanika  [01 Mayıs 2008, 09:00]
28.04.08 pazartesi İkitelli'den verilen ve Gebze Kocaeli'ye en geç 24 saat içerisinde teslim edilmesi gereken 017952 fatura numaralı gönderinin 30.04.08 çarşamba günü saat 12.00'de teslim edilmesinden dolayı aşırı derecede mağdur oldum. Bu mağduriyetimi firma yetkililerine defalarca bildirmeme rağmen gerekli ilgi ve alakayı göremediğimden dolayı şikâyetçiyim.

Ayrıca Aras Kargo müşteri temsilcileri tarafından gönderi ulaştırıldığında tarafıma bilgi verilecekti. Gönderinin 12.00'de teslim edildiğini yine kendi yapmış olduğum araştırma sonucunda öğrendim ve saat şu an itibari ile 13.37 ve ben Aras Kargo'dan gönderinin ulaşıp ulaşmadığına dair herhangi bir geri bildirim alamadım. Bu durumdan da şikayetçiyim.

Gönderi tarafımdan yapılmamıştır. Fakat gönderinin içeriği tamamen firmamın üretimlerini etkilediğinden ve ciddi maddi ve manevi kayıplara neden olacağından direkt olarak sorumlu durumdayım. Bu durumdan dolayı Aras Kargo yetkilileri ile yaptığım görüşmelerde ne kadar alakalı ve ilgili olduklarını da öğrenmiş oldum. %

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
01.05.2008

Merhaba,

Konuya istinaden birimlerimizi le irtibata geçilerek gerekli inceleme sağlanmıştır. Söz konusu kargo gecikmeli olarak teslim edilmiş olup, kargonun ulaşımında sıkıntı yaşatan personellerimize ciddi anlamda uyarıların verilmiş olduğunu bilmenizi isteriz.

Sizin nezdinizde Sn. Ümit ŞAMLI'ya özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.