ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'da Dökülmüş Meyve Kolisine 25 YTL! mdmusa  [01 Mayıs 2008, 09:00]
Mersin ili Anamur ilçesinden, 28.04.2008 tarihinde, kayınpederim ve kayınvalidem, torunlarına ve bize bahçelerinden topladıkları erik, çilek, yenidünya ve dut gibi meyvelerden oluşan bir koli hazırlayıp göndermek istediler.

Kendilerine çalıştığım işyeri olan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin Aras Kargo ile anlaşması olduğunu ve benim adıma ödemeli gönderirlerse kargo ücretinin daha az olacağını söyledim.

Bu şekilde kayınpederim koliyi Aras Kargo ile gönderdi. 29.04.2008 tarihinde cep telefonumdan bir kargo görevlisi beni arayarak kolinin Aras Kargo 56'lar Samsun şubesine geldiğini, fakat kolinin bir miktar zarar gördüğünü, içindeki bazı meyvelerin aktığını söyledi.

Koliyi almak üzere belirtilen şubeye gittim. Kolinin ıslandığını ve bu nedenle üst kısmının zarar gördüğünü, bir miktar meyvenin döküldüğünü ºubede kendim gördüm.

Şube görevlisi bu şekilde olan zararların kendilerince karşılanmasının mümkün olmadığını söyledi. Ücretin ne kadar olduğunu sordum. 25 YTL olduğunu ve anlaşmalı oldukları Omü kimliğimi göstermeme rağmen indirimden faydalanamayacağımı belirttiler.

Mecburen 25 YTL' yi ödeyerek koliyi teslim aldım. Bugüne kadar kargo gönderilerimi genellikle Aras Kargo ile yapıyordum. Bugünden sonra ise sanırım başka bir kargo şirketi arayacağım. ^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
01.05.2008

Merhaba,

Konuya istinaden birimlerimiz ile irtibata geçilerek gerekli inceleme sağlanmıştır. Yapılan incelemede faturanın anlaşma koşullarına göre uygulanmadığı tespit edilmiş olup, gerekli düzenlemeler yapılarak Sn. Musa Yılmaz ACAR'a ücret iadesi yapılmıştır.

Yaşanılan sıkıntı adına sizin nezdinizde müşterimize özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.