291045 |

| ARAS KARGO Viyolonselimi Kırık Getirdi
sezzz
[30 Nisan 2008, 09:00]
Aras Kargo ile, 26.04.2008 tarihinde, Niğde şubesinden viyolonselimi Bursa'ya yolladım. Sigortalı yollamak istememe rağmen sıfır ambalajında olmadığından sigorta yapmadılar.
Faturaya da enstrüman olarak geçmeleri gerekirken heykel olarak geçmişler. Faturaya 62,47 YTL taşıma ücreti ödedim. Viyolonsel 28.04.2008'de Bursa'ya ulaştı, ancak kırık olarak.
Viyolonselin paketini açmadan da kırık olduğu belli olduğundan karşı taraf, alıcı, kırık olduğunu söyleyince viyolonseli almadan Bursa Aras Kargo'da bırakmış.
Niğde'deki kargo ile görüştüm. Sigortası olmadığından bir şey yapamayacaklarını söylediler. İsterseniz ücretsiz tekrar getirelim dediler.
400$ değerindeki viyolonselim kullanılamaz halde ve ben sınava gireceğim. Kargoyu yollarken enstrüman olduğunu söylememe, kırılır lütfen dikkat edin dememe rağmen başıma bunlar geldi.
Dikkat kırılır yazısını kendi el yazılarıyla küçük bir kağıda yazıp yapıştırdılar. Geleceğimle oynadıklarının farkında değiller. Şikayetimin en kısa zamanda çözülmesini rica ediyorum.^^ |