ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ARAS KARGO'nun Kaybettiği LCD Ekran! evren_akkoc  [29 Nisan 2008, 09:00]
Aras Kargo firmasını kullanarak gönderdiğim jj922200 irsaliye numarası ile 22 inç LCD ekranım kayboldu. Firma kargonun kaybolduğunu 10 gün sonra benim başvurmamdan anladı (yani aramazsanız 500–600 YTL'lik LCD yok yere gidecek).

Kargonun kaybolmasından sonra yapılan başvuruda 50 yerle telefon görüşmesi ile bizi yine mağdur ettiler. Üstelik araştırma süresi 15 gün yani 15 gün daha araştırmalarını bekledik. Şu an kargom bulunamadı ve bizi bu sefer de 45 gün daha zararın tazmini için bekleteceklerini öğrendik. Bu da bize son yaptıkları oldu.

Şimdi benim anlamadığım bu firmada neden bu kadar kargo kayboluyor? Diğer taşıyıcı firmalarda hemen hemen hiç kayıp kargo ilanı nerede ise yok, üstelik kaybolan ürün bir kişinin zorlukla taşıyacağı 14 desilik ekran yani 20 kg. Haydi kargoyu kaybettin ya da çaldırdınız peki hatanızın bedelini ödemekte insanı neden bu kadar bekletiyorsunuz? Bu ilgisizlik neden ve bu 60 gün milleti oyalama bekletme hakkını neye dayanarak kullanıyorsunuz?%

Arkadaşına Gönder

29.04.2008

Merhaba,

Konuya istinaden işlemleri başlatılmış olup, ilgili kargo şu an tazmin sürecindedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü

29.04.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Evren Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Söz konusu kargonun ulaşımı sırasında yaşanılan sıkıntı sebebi ile Hadımköy Bölge Müdürlüğümüz kanalı ile tazmin işlemleri başlatılmış olup, ilgili kargo şu an tazmin sürecindedir. Gelişmeler doğrultusunda Evren Bey ile irtibat halinde olacağımızı bilmenizi ister, yaşanılan sıkıntı sebebi ile sizin nezdinizde Sn. Evren AKKOÇ'a özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.