ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'dan Geç, Faturasız Başkasına Teslimat darkprince  [24 Nisan 2008, 09:00]
Online satış yapan bir siteden aldığım gözlük sabah ellerine geçmesine ve gün içinde iki kere şubeyi aramama rağmen elime geçmedi.

12 saatte İstanbul'dan gelen paket yine 12 saatte şubeden 10 dakika uzaklıktaki evime getirilemediği gibi, bana değil başka birine teslim edilmiş. Kargo faturası da bırakılmadığından hatalı gönderilen ürünü iade edemiyorum.

Yine Aras Kargo Porsuk şubesine telefon açıp durumu bildirdiğimde bana bir şey yapamayacaklarını söylediler.

Daha güvenli ve hesaplı olduğu söylenilerek kullandığımız( ki başka bir kargo şirketiyle nerdeyse yarı fiyatına daha önce getirilmiş olması da cabası) Aras Kargo ve Eskişehir Porsuk şubesinden böyle ciddiyetsiz çalıştıkları için şikayetçiyim.^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
24.04.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Ersel Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Ersel Bey kargosunu gecikmeli olarak teslim aldığını belirtmiştir. İlgili kargonun teslimatında sıkıntı yaşatan birimimizin ciddi anlamda uyarıldığını ve bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli aksiyonların alınmış olduğunu bilmenizi isteriz.

Sizin nezdinizde Sn. Ersel UZUN'a özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.