ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Şubesinin Ciddiyetsiz Çalışma Sistemi! SUBET2000  [19 Nisan 2008, 09:00]
Kütahya'dan 2 ayrı adrese gönderilmesi için sipariş verdim. Aras Kargo aracılığıyla adreslere yönlendirildiği bilgisini aldım. Adreslerden biri kendi evimeydi (Maltepe). Ertesi gün sabah 10.00 gibi beni aradılar ve adres teyidi yaptılar, daha sonra da kargonun evime ulaştığı bilgisini aldım. Fakat 2'nci adres olan taksime gönderilen kargo adrese ulaşmadığını öğrendim.

Aynı yerden ve aynı anda çıkan 2 kargonun arasında bu kadar zaman farkına anlam veremedim ve Aras'ın Taksim şubesine gittim. Sistemde yapılan kontrolden sonra kargomun Cihangir şubesinde olduğunu öğrendim. Neyse artık olan olmuş diye düşünerek barı bildirin Cihangir şubesine kargoyu AKM'ye getirsinler dedim.

Cihangir şubesine konuyla ilgili taksim şubesindeki arkadaşlar arayınca şubeden ya buraya gelip alsınlar ya da yarın biz getirelim cevabını aldım. Eğer ben sokak sokak dolaşıp kargo firmasının adresini arayıp oradan almak isteseydim o şekilde bir yönlendirme yapılmasını ve de ona göre bir ödeme yapardım. Buradan Aras Kargo'nun özellikle Cihangir şubesini tebrik ediyor ve bu şekilde bir anlayışla nasıl hala kargo işi yapabildiklerine şaşırıyorum. %

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
19.04.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Sn. Vural ÇINAR ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. 15.04.2008 tarih ve MM 197905 irsaliyeli fatura numarası ile gönderimi gerçekleşen kargo 17.04.2008 tarihinde teslim edilmiş olup, söz konusu kargonun teslimatında yaşatmış olduğumuz sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzuj bilmenizi isteriz. Bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli önlemlerimizin alınacağını bildirir, sizin nezdinizde Sn. Vural ÇINAR'a özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.