ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ARAS KARGO Gönderileri Teslim Etmiyor! metheen  [19 Nisan 2008, 09:00]
15.04.2008 tarihinde tarafıma gönderilen kargo İstanbul Kadıköy'den şubeye teslim edilmiştir. 16.04.2008 tarihinde cep telefonuma kargonun İzmit şubesine ulaştığı mesai saatleri içinde tarafıma ulaştırılacağı bilgisi geldi fakat 2 gün geçmesine rağmen kargom gelmedi.

Aras Kargo Köseköy şubesini aradığımda gönderinin belirtilen adrese teslim edilemeyeceği ve şubeden almam gerektiği söylendi. Nedeni de çalıştığım birliğe kargo teslimi yaparken çok bekliyorlarmış. Kargoyu şubeden almama rağmen benden adrese teslim ücreti alacakları bilgisini de ilettiler (ayrıca burada yüzlerce müşteriniz olduğunu hatırlatmak isterim). Fakat ben sormasam böyle bir karar aldıklarından haberim olmayacak, ömür boyu kargomu bekleyecektim.

Benden bana vermedikleri bir hizmetin parasını nasıl talep edebilirler aklım almıyor. Öncelikle bunun için yasal mercilerde gerekli girişimleri yapacağımı bilmenizi isterim. Aradan 3 gün geçmiş olmasına rağmen hala kargomu alabilmiş değilim. %

Arkadaşına Gönder

19.04.2008

Merhaba,

Konuya istinaden birimlerimiz ile irtibata geçilerek gerekli inceleme sağlanmıştır. Askeri bölgelere gönderilen kargoların; var olan askeri kısıtlamalar, alıcının eğitimde veya görevde olması, kargonun nizamiyede bulunan askeri personel tarafından teslim alınmaması gibi gerekçelerle teslimatlarında problem yaşanması nedeni ile bu brimlere adrese teslimat hizmetimiz bulınmamaktadır. Gönderici müşterimiz tarafından verilen adres askeri bölge olmayıp, daha sonra telefon ile irtibata geçilerek askeriye adresi verilmiştir. Belirtilen adrese teslimat yapılamayacağı belirtilmesi üzerine müşteri isteği ile kargo farklı bir şubeye yönlendirilmiş ve birimimizde teslim alınmıştır

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü

19.04.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Metin Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. İlgili kargonun teslimatında yaşatmış olduğumuz sıkıntı sebebi ile son derece üzgün olduğumuzu ve bu tür hataların tekrarlanmaması adına personellerimize gerekli uyarıların verilmiş olduğunu bilmenizi isteriz.

Sizin nezdinizde Sn. Metin KILIÇ'a özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.