ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Kırdığı Ürünü Tazmin Etmiyor erkutgul  [18 Nisan 2008, 09:00]
02.01.2008 tarihinde, 825962 numaralı, irsaliyeli kargomu İstanbul merkez şubeden, Çorum İskilip şubesine göndermiştim. Kargo(toner) yolda taşınma esnasında kırılmıştı. Alıcı da tutanak ile ürünü iade etmişti.

Kargonun gönderiminde ürünün faturasını gösterip sigortalı olarak işlem yaptırdığım için ürünün tazminini Aras Kargo'dan talep ettim. Firma dört ay geçmesine rağmen bir sonuç göstermedi.

Dün beni arayıp ürünün satın aldığım yerdeki faturasını istediler. Faturayı kaybettiğimi belirttiğimde tazminin gerçekleşemeyeceğini söylediler.

Sonuçta ben ürünü yollarken kendilerine faturayı göstermiştim. Nasıl oluyor da şimdi böyle bir şey iddia edebiliyorlar anlamış değilim.^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
18.04.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Erkut Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. BD 825962 irsaliyeli fatura ile gönderimi gerçekleşen kargonun ulaşımı sırasında yaşanılan sıkıntı sebebi ile Sn. Erkut GÜL'ün mağduriyetinin giderilmesi yönünde tazminine yönelik işlemler başlatılmış olup, ilgili kargo şu an tazmin sürecindedir. Yaşatmış olduğumuz sıkıntı sebebi ile son derece üzgün olduğumuzu ve Erkut Bey ile irtibat halinde olacağımızı bilmenizi isteriz.

Saygılarıımızla,
Aras Cargo A.Ş.