ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Paketi Evimden Alıyor Ama Eve Bırakmıyor hofbraushau  [10 Nisan 2008, 09:00]
Gittigidiyor.com'dan yazıcı sattım. Her zaman Ankara Ostim Şubesi'nden alıcı ödemeli kargomu, yine Batıkent Şubesi'nden 1 defa göndermiştim.2 gün sonra tekrar bir kargo göndermek istedim .Elektronik eşya olduğu için, bu kargonun parasını istediler.

Her zaman gönderdiğim kargoda, bu sefer bir problem çıktı. 2 gün kargom gecikecek.Bu kadar saygısızlık olmaz.Bana “İstediğiniz kişiyi arayabilirsiniz” gibi tavırlar takınılıyor. Madem kargom gönderilemeyecek, neden kargo evime gelinip, alınıyor. Tekrar evime kargo neden gönderilmiyor?Yardımcı olunursa sevinirim.&

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
10.04.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Nurullah Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. İlgili kargo teslim edilmiş olup, yaşatmış olduğumuz sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu ve bu tür sıkıntıların tekrarlanmaması adına birimlerimizde gerekli önlemlerin alınmış olduğunu bilmenizi isteriz.

Sizin nezdinizde Sn. Nurullah POYRAZOĞLU 'na özürlerimizi bildirir, ayrıca konuyu jbizlerle paylaşmış olmasına da teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.