ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'dan Tişört Yerine Boyama Kitabı aydan44  [05 Nisan 2008, 09:00]
Aras Kargo'nun Bursa Beşevler şubesinden, 07.03.2008 tarihinde, İstanbul Beylikdüzü'nde oturan kız arkadaşıma doğum günü nedeniyle bir adet tişört ve bir adet çorap hediye gönderdim.

Kız arkadaşımın eline 08.03.2008 de ulaşan kargoda benim gönderdiğim hediyenin yerine bir boyama kitabı ulaşmış. Ayrıca kargoyu teslim eden eleman, kız arkadaşıma, bunun karşılığında teslim aldığına dair hiç bir resmi belge vermemiştir.

Kız arkadaşım gönderdiğim hediyenin ne olduğunu bilmediği için espri yaptığımı sanmış ve bana çok sonra neden boyama kitabı gönderdiğimi sormuştur. Böylelikle kargomun kargo şirketi tarafından karıştırıldığı ortaya çıkmıştır.

Kız arkadaşım kargo şirketine gittiğinde kargo şirketi kargo poşeti olmadığından boyama kitabını geri almamış. Benim gönderdiğim kargo için hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını söylemiştir.

Durumun düzeltilmesini ve bir an önce benim gönderdiğim kargonun yerine ulaştırılmasını rica ederim.^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
07.04.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Aydan Hanım ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. D 250279 irsaliyeli fatura ile gönderimi gerçekleşen kargonun teslimatı sırasında herhangi bir sorun yansımamıştır. İlgili kargonun ambalajı sağlam, eksiksiz bir şekilde teslimatı sağlanmasından ve teslim alındıktan bir hafta sonrasında tarafımıza bu şekilde sıkıntı yansıması sebebi ile tazminine yönelik işlemlerin başlatılamayacağını üzülerek belirtmek isteriz.

Yaşanılan sıkıntı adına Aydan Hanım'a özürlerimizi iletir, gelişme olduğu taktirde irtibat halinde olacağımızı bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,

Aras Cargo A.Ş.