ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'yla Yolladığım Evrakım Kayboldu! ozlemsenkaya  [29 Mart 2008, 09:00]
20.03.2007 tarihinde Akbank Suadiye özel bankacılık şubesinden Aras Kargo aracılığı ile Mecidiyeköy'e Tekaut sandığına gönderilmek üzere 500.000 YTL'lik fatura içeren evrakın yapılan araştırmalarda Maslak'ta alakasız bir kişiye teslim edildiği öğrendim.

Bunun üzerine yetkililerle temasa geçtim. Defalarca konuşmama rağmen hiçbir şekilde sonuç alamadım. Çok umursamaz ve gayriciddî bir tavırla karşılaştım. Günler geçmesine rağmen sorunun çözülmesi ile ilişkin hiçbir adım atılmadı.

Belge bulunamaz ise faturadaki tutarı geri alamayacağım. Çok mağdur durumdayım. En kısa zamanda sorunumun çözülmesi ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum. (kargo no:c174212)%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
29.03.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Sn. Özlem Aktaş ŞENKAYA'ya iletmiş olduğu irtibat numaralarından ulaşılamaması sebebi ile mail yolu ile gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. C 174212 irsaliyeli fatura ile gönderimi gerçekleşen kargonun 20.03.2008 tarihinde Akbank T.A.Ş. firmasının muhaberat bölümünden Sn. Cemil HIZ’a teslimatının sağlanmış olduğu tespit edilmiştir. Yaşanılan sıkıntı adına Özlem Hanım'a özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.