ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Doktora Tezimi Zamanında Ulaştırmadı! Filarete  [29 Mart 2008, 09:00]
3 Mart 2008 tarihinde gönderdiğim, 514455 irsaliye numaralı, gönderimin yerine ulaştırılmaması nedeni ile son derece mağdur olmuş durumdayım. Ulaştırılamama nedeni ise ilgili kişiyi bulamamış olmaları şeklinde açıklandı.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Gönderimi şubeye gidip geri alabileceğim ya da tekrar aynı adrese yönlendirebileceği söylendi. Ancak bu hiçbir şeyi halledemeyecek.

Doktora tez öneri jürim ile ilgili evrakları ve ders eklemem için gerekli son derece önemli evrakları en hızlı şekilde ulaştırma yönteminin kargo olduğunu ve bahsi geçen firmanın da güvenilir olduğunu düşünerek gönderdim. Son derece yanıldığımı anladım.

Pazartesi gönderdim. Cuma günkü enstitü toplantısında gönderdiğim(!) belgelerin incelenmesi ve duruma göre devam edip etmeyeceğimin ve 2. Dönemden almam gereken bir dersi alıp alamayacağımın belirlenmesi gerekiyordu.

Gönderdiğim adres ise Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık Öğrenci İşleri, Tınaztepe Kampüsü, Buca/İzmir. Ayrıca ilgili kişinin ismini de belirtmiştim. İsmini belirtmesem bile bu üniversitede, bu enstitüde mimarlık öğrenci işleri ile ilgilenen tek bir kişi var(ismi de belli), nasıl oluyor da bu kişi bulunamıyor? Bunu anlamıyorum.

Türkiye'den Amerika'ya, Avrupa'nın değişik ülkelerine okulları ile ilgili belgeleri, başvuruları gönderen arkadaşlarım oldu. Hiç problem yaşamadılar. Ben Manisa'dan İzmir'e, 50 km. Uzağa bir şey gönderiyorum ama ulaşamıyor.^'

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
29.03.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Günnur Hanım ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. İlgili kargonun teslimatında sıkıntı yaşatan personelimize gerekli ihtarlar verilmiş olup, bu tür sıkıntıların tekrar yaşanmaması adına gerekli aksiyonlar alınmıştır.

Yaşatmış olduğumuz sıkıntı adına sizin nezdinizde Sn. Günnur Çalışkan BAŞYİĞİT'e özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.