ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'nun Kaybettiği Gönderi! turgutbilge  [27 Mart 2008, 11:52]
9 Ocak 2008 tarihinde yolladığım 568713 irsaliye numaralı kargomun kaybolduğunu söylediler. Şube inceleme yazısı yazacağını, 2 gün sonra dilekçe yazmam halinde 15 gün içinde zararımın karşılanacağını söyledi.

Sonra müşteri hizmetlerini aradım. Oradan da inceleme yazısının yazılmadığını, hemen kendisinin yazacağını söyledi. Kargodaki eşyaların faturası istendi fakat faturalar pakette olduğu için veremedim.

2. el üzerinden ödeme yapılacağını söylediler. Fakat 317 YTL'lik eşyalara ne kadar ödeneceği belirtilmedi. 10 Şubatta verdiğim dilekçenin de henüz işleme konulmadığını öğrendim. Yeni koyacaklarmış. 15 günde karşılanacak zarar 75. günde hala ödenmemekle beraber zamanı da belli değil. %

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
27.03.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Turgut Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. AF 568713 irsaliyeli fatura ile Beşevler şubesinde ngönderimi gerçekleşen kargonun ulaşımı sırasında yaşanılan sıkıntı adına Sn. Turgut BİLGE'nin mağduriyetinin giderilmesi yönünde tazminine yönelik işlemler başlatılacak olup, Turgut Bey'den gereken evraklar istenmiştir.

Yaşanılan sıkıntı adına sizin nezdinizde Sn. Turgut BİLGE'ye özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.