ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Kargomu Kaybetti! sencers  [14 Mart 2008, 09:00]
04.01.2008 tarihinde İzmir/Doğanlar şubesinden teslim edilip 05.01.2008 tarihinde elimde olması gereken kargom kaybolmuş.

Af 643175 irsaliye numaralı kargom elime ulaşmamakla birlikte şirket çalışanları tarafından sürekli oyalanışım da cabası.

Ayrıca bugün kargo takip sayfasından numaramı yazıp kontrol ettiğimde "19 Şubat 2008 tarihinde teslim edildi" ibaresini gördüm. Peki ben kargomu teslim aldım mı? Hayır!

İlgili şirketi müşterilerini ve yaptığı işi bu denli önemsememesi nedeniyle kınıyorum!^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
14.03.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Sencer Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. AF 643175 irsaliye numarası ile gönderimi gerçekleşen kargonun ulaşımı sırasında yaşanılan sıkıntı adına Sn. Sencer SAKUROĞLU'nun mağduriyetinin giderilmesi yönünde Başkent Bölge Müdürlüğümüz kanalı ile tazminine yönelik işlemler başlatılmış olup, Sencer Bey'e tazmin süreci hakkında gerekli bilgi iletilmiştir. Tazmin işlemlerinin başlatılabilmesi için gereken evraklar Sencer Bey'den istenilmiştir. Yaşanılan sıkıntı adına Sencer Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,