ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Nakliye Esnasında Oluşan Hasarı Tazmin Etmiyor sergulle  [11 Mart 2008, 09:00]
Ankara Praktiker Yapı Market'ten aldığım banyo dolabını Aras Kargo ile Adapazarı'na göndermek için, Praktiker görevli personeli aracılığı ile 32 YTL karşılığı anlaştım.

Ancak Aras Kargo, sonradan alıcıyı arayarak, malın hasarlanmaması için ilave ambalaj yapılması gerektiğini bildirerek, 52 YTL karşılığı söz konusu malı Adapazarı'na nakledebileceğini bildirmiş ve kabul görmüştür.

Malın Adapazarı'na ulaşmasından sonra; öncelikle kapıya teslim yerine aşağıda verilmeye çalışılmış, olmayınca özensiz bir şekilde üst kata taşınmış ve teslim edilmiştir.

Ekibin malı teslim etmesinden sonra dolabın üst tezgah bölümünün kırıldığı görülmüştür. Durum Aras Kargo yetkililerine bildirildiğinde önce tazmin edileceği bildirilmiş, ancak sonradan vazgeçilmiştir.

Ankara'dan Adapazarı'ndaki Aras Kargo yetkilisi ile yaptığım telefon görüşmesi sonucunda kendisinden "Kırılacak malzeme taşımıyoruz" gibi garip bir açıklama gelmiştir.

İstanbul merkeze attığım mail de sonuç vermemiştir. Şark kurnazlığına dayanan, müşteri memnuniyeti bir yana burnundan kıl aldırmayan Aras Kargo'yu kınıyor, kendilerini vicdanlarına havale ediyorum. (^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
11.03.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Sn. Serhat KARAGÜLLE ile gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Birimlerimizde yapılan araştırmaya göre E 937288 irsaliyeli fatura ile Bilkent şubemizden Erenler şubemize gönderimi gerçekleşen kargonun 05.03.2008 tarihinde teslim edildiği yönünde bilgi almış bulunmaktayız. İlgili kargonun teslimatının sorunsuz ve eksik siz bir şekilde gerçekleşmesinden dolayı tazminine yönelik herhangi bir sürecin başlatılamayacağını üzülerek bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla
ARAS CARGO A.Ş.