ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'nun Haddinden Fazla Aldığı Ücret! kardelen22  [05 Mart 2008, 09:00]
Geçen gün internetten bir siteden bir adet usb bellek almıştım. Üstelik sitede kampanya olarak Aras Kargo ile gönderimlerde % 10 indirim dahi mevcut idi. Ben de 20 liraya aldığım bu usb belleğin kargo ücretini azaltmak için işyerimin yakınındaki Aras Kargo şubesinden ürünü teslim alabileceğimi belirterek satıcıdan ürün talebinde bulundum.

Ürün İstanbul Avrupa yakasından Edirne merkez ayşekadın Aras Kargo şubesine ve şube teslim olarak 10 YTL kargo ücreti ile şubeden teslim olarak geldi. Dediğim gibi birde sözde % 10 indirim de vardı. Sizce bir USB bellek için, ürünün eder değerinin yarısı kadar kargo ücreti fazla değil mi?%

Arkadaşına Gönder

07.03.2008 kardelen22 öncelikle sitenizin ve aras kargo yetkililerinin müşteri haklılığına ve gerçek dostluğuna çok teşekkür ederim.sayenizde tarafıma yapılan yanlış ücretlendirme aras kargo yetkillierince düzeltilmiştir...

Aras Kargo
06.03.2008

Merhaba,

Konuya istinaden birimlerimiz ile irtibata geçilerek gereken inceleme sağlanmıştır. Fatura bilgilerinin yanlış girilmesinden kaynaklı sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu iletir, Sn. Muhsin KİŞİOĞLU' ndan alınmış olan adrese teslim ücretinin müşterimize geri iade edileceğini bildiririz. Bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli aksiyonların alınmış olduğunu bilmenizi isteriz. Sizin nezdinizde Sn. Muhsin KİŞİOĞLU'na özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
ARAS CARGO A.Ş.