ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ARAS KARGO Kargomu Başka Şubeye Göndermiş narçın  [04 Mart 2008, 09:00]
01.03.2008 tarihli kargomu Ankara'da bir şubeye gönderdim. Göndermiş olduğum bu şube kapatılmış. Kargomun başka bir şubeye gönderilmiş olmasına ve telefon numaramı almış olmalarına rağmen bana hiçbir şekilde haber vermediler.

Bu durum doğrusu beni şaşırttı. Aras Kargo'ya olan güvenim sarsıldı. Yine başka bir tarihte aynı kargoyla alınmak üzere bana yollanmış olan bir paketin komşuma verildiğine de şahit oldum.

Açıkçası bu kargo çalışanlarını denetleyen biri ya da birilerinin olduğu konusunda şüphelerim var.^^

Arkadaşına Gönder

05.03.2008

Merhaba,

Yapılan araştırmalarda GS 642400 irsaliyeli fatura ile gömderimi gerçekleşen kargonun ulaşımında sıkıntı yaşatan birimlerimiz ile görüşülmüş olup gerekli bilgilendirme ve uyarılar yapılmıştır. Bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli aksiyonların alınmış olduğunu bilmenizi ister, Sn. Hakan TEKİN'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü

04.03.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Hakan Bey' iletmiş olduğu irtibat numaralarından ulaşılamamış olup, konu ile ilgili mail yolu ile irtibata geçilmiştir. Yaşatmış olduğumuz sıkıntı adına Sn. Hakan TEKİN'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş.